Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra F6GAL-15 - info
Kommentar: (94240 L'HAY-Les-Roses, 5km Sud PARIS) 2
Lokation: 48°46.74' N 2°20.38' E - lokator JN18ES06SX - Vis kort - Statisk kort
4.1 miles Sydvest pejling 243° Fra Alfortville, Département du Val-de-Marne, Île-de-France, France [?]
5.1 miles Sydvest pejling 244° Fra Maisons-Alfort, Département du Val-de-Marne, Île-de-France, France
5.2 miles Syd pejling 185° Fra Paris, Paris, Île-de-France, France
83.3 miles Vest pejling 248° Fra Reims, Département de la Marne, Champagne-Ardenne, France
Sidste position: 2021-03-09 06:10:04 EST (6m47s Siden)
2021-03-09 12:10:04 CET lokal tid i Alfortville, France [?]
Sidste telemetri: 2019-01-20 03:41:49 EST (779d 2h35m Siden)
2019-01-20 09:41:49 CET lokal tid i Alfortville, France [?]
Værdier: Channel 1: 47 (TLM: 47 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 30 (TLM: 30 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 20 (TLM: 20 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 11 (TLM: 11 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 96 (TLM: 96 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for F6GAL-15

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS