Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra EL-ON3CPE - info
Kaldesignal kilde: ON3CPE
Kommentar: 145.288MHz T074 R07k >>> SpotNik V3.1.1 <<<
Lokation: 50°28.61' N 4°52.63' E - lokator JO20KL54GK - Vis kort - Statisk kort
1.3 km Nordøst pejling 32° Fra Namur, Province de Namur, Walloon Region, Belgium [?]
9.6 km Nordøst pejling 60° Fra Floreffe, Province de Namur, Walloon Region, Belgium
55.8 km Sydøst pejling 138° Fra Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
89.0 km Syd pejling 158° Fra Antwerpen, Provincie Antwerpen, Flanders, Belgium
Sidste position: 2021-12-24 11:18:11 UTC (29d 9h18m Siden)
2021-12-24 12:18:11 CET lokal tid i Namur, Belgium [?]
Sidste telemetri: 2021-12-24 11:38:01 UTC (29d 8h58m Siden)
2021-12-24 12:38:01 CET lokal tid i Namur, Belgium [?]
Værdier: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0.050 TX Erlang (TLM: 0.050 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 1 RXcount/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 7 TXcount/10m (TLM: 7 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS