Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra EL-F5MTH - info
Kaldesignal kilde: F5MTH
Kommentar: 432.975MHz T071 R05k >>> SpotNik V4.0 <<<<<
Lokation: 48°47.03' N 2°26.96' E - lokator JN18FS38WC - Vis kort - Statisk kort
1.3 km Vest pejling 273° Fra Créteil, Département du Val-de-Marne, Île-de-France, France [?]
2.7 km Nordvest pejling 306° Fra Bonneuil-sur-Marne, Département du Val-de-Marne, Île-de-France, France
10.7 km Sydøst pejling 136° Fra Paris, Paris, Île-de-France, France
105.9 km Nord pejling 22° Fra Orléans, Département du Loiret, Centre, France
Sidste position: 2021-10-21 06:08:06 UTC (55s Siden)
2021-10-21 08:08:06 CEST lokal tid i Créteil, France [?]
Sidste telemetri: 2021-10-21 06:07:50 UTC (1m11s Siden)
2021-10-21 08:07:50 CEST lokal tid i Créteil, France [?]
Værdier: Channel 1: 0 RX Erlang (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0.260 TX Erlang (TLM: 0.260 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 RXcount/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 20 TXcount/10m (TLM: 20 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 none1 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS