Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra EB1HBK-10 - info
Kommentar: Rx-only iGate
Lokation: 42°12.65' N 7°29.97' W - lokator IN62GF00BO - Vis kort - Statisk kort
4.5 miles Syd pejling 179° Fra Montederramo, Provincia de Ourense, Galicia, Spain [?]
8.7 miles Sydøst pejling 118° Fra Maceda, Provincia de Ourense, Galicia, Spain
62.6 miles Østlige pejling 91° Fra Vigo, Provincia de Pontevedra, Galicia, Spain
93.0 miles Nordøst pejling 38° Fra Porto, Porto, Porto, Portugal
Sidste position: 2021-07-24 03:07:08 EDT (12m47s Siden)
2021-07-24 09:07:08 CEST lokal tid i Montederramo, Spain [?]
Sidste telemetri: 2021-07-24 03:13:24 EDT (6m31s Siden)
2021-07-24 09:13:24 CEST lokal tid i Montederramo, Spain [?]
Værdier: Avg 10m: 0.269 Rx Erlang (TLM: 53.800 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 212 count/10m (TLM: 212 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 55 count/10m (TLM: 55 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrihistorik for EB1HBK-10

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS