Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DO8OP-7 - info
Mic-E besked: Off duty
Lokation: 52°31.47' N 13°11.06' E - lokator JO62OM25CV - Vis kort - Statisk kort
0.3 miles Østlige pejling 92° Fra Wilhelmstadt, Berlin, Germany [?]
1.1 miles Sydvest pejling 223° Fra Spandau, Berlin, Germany
9.5 miles Vest pejling 270° Fra Berlin, Berlin, Germany
84.5 miles Sydvest pejling 223° Fra Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Sidste position: 2020-01-16 08:55:49 EST (75d 1h45m Siden)
2020-01-16 14:55:49 CET lokal tid i Wilhelmstadt, Germany [?]
Sidste telemetri: 2018-06-24 13:47:07 EDT (645d 21h54m Siden)
2018-06-24 19:47:07 CEST lokal tid i Wilhelmstadt, Germany [?]
Højde 125 ft
Værdier: Sate: 11 (TLM: 11 EQN: 0,1,0)
Temp: 18.100 (TLM: 681 EQN: 0,0.1,-50)
Volt: 3.840 (TLM: 384 EQN: 0,0.01,0)
Alt: 30 (TLM: 3 EQN: 0,10,0)
A5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrihistorik for DO8OP-7

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS