Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DO4JBP-1 - info
Kommentar: Tx-Rx iGate Raspberry-PI
Lokation: 52°19.77' N 10°14.57' E - lokator JO52CH99DB - Vis kort - Statisk kort
1.0 miles Nordøst pejling 24° Fra Peine, Lower Saxony, Germany [?]
7.2 miles Sydøst pejling 123° Fra Arpke, Lower Saxony, Germany
21.7 miles Østlige pejling 97° Fra Hannover, Lower Saxony, Germany
79.1 miles Sydøst pejling 130° Fra Bremen, Bremen, Germany
Sidste position: 2020-01-26 04:00:27 EST (5m20s Siden)
2020-01-26 10:00:27 CET lokal tid i Peine, Germany [?]
Sidste telemetri: 2020-01-26 03:48:51 EST (16m56s Siden)
2020-01-26 09:48:51 CET lokal tid i Peine, Germany [?]
Værdier: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.001 Tx Erlang (TLM: 0.200 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Telemetrihistorik for DO4JBP-1

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS