Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DO3LGI-15 - info
Kommentar: Radiosonden Tracker
Lokation: 50°40.40' N 10°55.64' E - lokator JO50LQ11GO - Vis kort - Statisk kort
0.7 miles Syd pejling 201° Fra Neuhaus, Thuringia, Germany [?]
1.4 miles Sydøst pejling 120° Fra Ilmenau, Thuringia, Germany
70.3 miles Sydvest pejling 218° Fra Halle Neustadt, Saxony-Anhalt, Germany
77.8 miles Sydvest pejling 234° Fra Leipzig, Direktionsbezirk Leipzig, Saxony, Germany
Sidste position: 2020-04-06 17:04:01 EDT (25m57s Siden)
2020-04-06 23:04:01 CEST lokal tid i Neuhaus, Germany [?]
Sidste telemetri: 2019-11-04 15:24:22 EST (154d 1h5m Siden)
2019-11-04 21:24:22 CET lokal tid i Neuhaus, Germany [?]
Værdier: Channel 1: 24 (TLM: 24 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 500 (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for DO3LGI-15

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS