Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DL2DOC-10 - info
Kommentar: RX iGate on Raspberry Pi
Lokation: 48°52.58' N 9°18.58' E - lokator JN48PV70DH - Vis kort - Statisk kort
4.3 miles Nordøst pejling 57° Fra Stuttgart Mühlhausen (Stuttgart Muehlhausen), Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany [?]
7.8 miles Nordøst pejling 35° Fra Stuttgart-Ost, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
8.9 miles Nordøst pejling 43° Fra Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
56.9 miles Sydøst pejling 138° Fra Mannheim, Baden-Württemberg, Germany
Sidste position: 2020-01-22 22:56:50 EST (33d 12h52m Siden)
2020-01-23 04:56:50 CET lokal tid i Stuttgart Mühlhausen, Germany [?]
Sidste telemetri: 2020-01-22 23:27:55 EST (33d 12h21m Siden)
2020-01-23 05:27:55 CET lokal tid i Stuttgart Mühlhausen, Germany [?]
Værdier: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrihistorik for DL2DOC-10

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS