Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DK5FS-8 - info
Kommentar: 13.9V 23C
Lokation: 50°05.15' N 8°34.69' E - lokator JO40GC90JO - Vis kort - Statisk kort
5.1 miles Sydvest pejling 245° Fra Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany [?]
7.6 miles Nordvest pejling 327° Fra Langen, Hesse, Germany
8.0 miles Nordvest pejling 318° Fra Dreieich, Hesse, Germany
78.9 miles Sydøst pejling 124° Fra Bonn, North Rhine-Westphalia, Germany
Sidste position: 2021-04-25 12:38:07 EDT (12d 3h6m Siden)
2021-04-25 18:38:07 CEST lokal tid i Frankfurt am Main, Germany [?]
Sidste telemetri: 2020-05-31 10:08:51 EDT (341d 5h35m Siden)
2020-05-31 16:08:51 CEST lokal tid i Frankfurt am Main, Germany [?]
Højde 328 ft
Værdier: Channel 1: 154 (TLM: 154 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 191 (TLM: 191 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 218 (TLM: 218 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 222 (TLM: 222 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 121 (TLM: 121 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for DK5FS-8

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS