Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DB0NAS-10 - info
Kommentar: WX Niendorf a.d.St.
Lokation: 53°35.33' N 10°36.04' E - lokator JO53HO21BH - Vis kort - Statisk kort
3.3 km Syd pejling 199° Fra Bälau, Schleswig-Holstein, Germany [?]
4.5 km Sydvest pejling 226° Fra Alt Mölln, Schleswig-Holstein, Germany
33.1 km Østlige pejling 86° Fra Wandsbek, Hamburg, Germany
39.9 km Østlige pejling 84° Fra Hamburg, Hamburg, Germany
Sidste position: 2021-12-06 18:15:17 UTC (9m26s Siden)
2021-12-06 19:15:17 CET lokal tid i Bälau, Germany [?]
Sidste telemetri: 2021-02-14 13:14:59 UTC (295d 5h9m Siden)
2021-02-14 14:14:59 CET lokal tid i Bälau, Germany [?]
Projekt: DB0NAS-10 Telemetry
Værdier: Vin: 13.875 Volt (TLM: 185 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 70 Pkt (TLM: 7 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 20 Pkt (TLM: 2 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 23 Pcnt (TLM: 23 EQN: 0,1,0)
Temp: 33.500 C (TLM: 195 EQN: 0,0.5,-64)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS