Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DB0MI - info
Kommentar: WX3in1 mini Digi Weather JN49PS
Lokation: 49°47.06' N 9°17.42' E - lokator JN49PS48UF - Vis kort - Statisk kort
4.9 miles Nordøst pejling 36° Fra Großheubach (Grossheubach), Bavaria, Germany [?]
5.4 miles Nordøst pejling 38° Fra Kleinheubach, Bavaria, Germany
35.4 miles Sydøst pejling 130° Fra Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
69.4 miles Nord pejling 4° Fra Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
Sidste position: 2020-08-13 16:36:11 EDT (4m22s Siden)
2020-08-13 22:36:11 CEST lokal tid i Großheubach, Germany [?]
Sidste telemetri: 2020-07-08 03:07:58 EDT (36d 13h32m Siden)
2020-07-08 09:07:58 CEST lokal tid i Großheubach, Germany [?]
Projekt: Telemetry DB0MI
Værdier: Vin: 15.405 Volt (TLM: 195 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 1510 Pkt (TLM: 151 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 0 Pcnt (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for DB0MI

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS