Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DB0HU - info
Kommentar: CAMPERTRACK EL-NODE:951011 432,800Mhz T00
Lokation: 50°07.19' N 8°57.25' E - lokator JO40LC48MS - Vis kort - Statisk kort
1.9 miles Sydøst pejling 119° Fra Hanau am Main, Hesse, Germany [?]
2.8 miles Nordvest pejling 333° Fra Großkrotzenburg (Grosskrotzenburg), Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
12.0 miles Østlige pejling 89° Fra Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
48.8 miles Nordøst pejling 26° Fra Mannheim, Baden-Württemberg, Germany
Sidste position: 2020-06-03 06:13:03 EDT (3m54s Siden)
2020-06-03 12:13:03 CEST lokal tid i Hanau am Main, Germany [?]
Sidste telemetri: 2019-08-12 22:29:18 EDT (295d 7h47m Siden)
2019-08-13 04:29:18 CEST lokal tid i Hanau am Main, Germany [?]
Værdier: Channel 1: 165 (TLM: 165 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 53 (TLM: 53 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 21 (TLM: 21 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 73 (TLM: 73 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 171 (TLM: 171 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for DB0HU

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS