Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DB0BI-10 - info
Kommentar: DB0BI Bielefeld - JO42FA - www.db0bi.de
Lokation: 52°00.90' N 8°28.41' E - lokator JO42FA63TO - Vis kort - Statisk kort
2.8 miles Sydvest pejling 244° Fra Bielefeld, Regierungsbezirk Detmold, North Rhine-Westphalia, Germany [?]
9.6 miles Vest pejling 271° Fra Leopoldshöhe, Regierungsbezirk Detmold, North Rhine-Westphalia, Germany
73.5 miles Nordøst pejling 57° Fra Essen, North Rhine-Westphalia, Germany
99.3 miles Nordøst pejling 41° Fra Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
Sidste position: 2020-11-25 03:13:37 EST (8m20s Siden)
2020-11-25 09:13:37 CET lokal tid i Bielefeld, Germany [?]
Sidste telemetri: 2019-01-28 19:39:16 EST (666d 7h42m Siden)
2019-01-29 01:39:16 CET lokal tid i Bielefeld, Germany [?]
Værdier: Channel 1: 120 (TLM: 120 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 133 (TLM: 133 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 242 (TLM: 242 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 127 (TLM: 127 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 140 (TLM: 140 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for DB0BI-10

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS