Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra CT5IPX-5 - info
Kommentar: Bruno Luengo
Lokation: 38°46.07' N 9°05.95' W - lokator IM58KS84CG - Vis kort - Statisk kort
0.8 miles Syd pejling 168° Fra Moscavide, Loures, Lisbon, Portugal [?]
1.7 miles Syd pejling 164° Fra Sacavém, Loures, Lisbon, Portugal
4.0 miles Nordøst pejling 27° Fra Lisbon, Lisbon, Lisbon, Portugal
7.2 miles Østlige pejling 82° Fra Amadora, Amadora, Lisbon, Portugal
Sidste position: 2021-01-12 06:22:50 CST (10d 17h20m Siden)
2021-01-12 12:22:50 WET lokal tid i Moscavide, Portugal [?]
Sidste telemetri: 2019-03-03 12:32:55 CST (691d 11h10m Siden)
2019-03-03 18:32:55 WET lokal tid i Moscavide, Portugal [?]
Højde 265 ft
Værdier: Light: 314955 Lux (TLM: 5 EQN: 0,62991,0)
Prox: 19609 cm (TLM: 255 EQN: 0,0,19609)
Telemetrihistorik for CT5IPX-5

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS