Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra AD7HE-2 - info
Kommentar: /TinyTrak4 Alpha 146.520MHz
Mic-E besked: Off duty
Lokation: 46°04.85' N 118°17.02' W - lokator DN06UB59XJ - Vis kort - Statisk kort
5.5 miles Nordøst pejling 66° Fra College Place, Walla Walla County, Washington, United States [?]
6.0 miles Østlige pejling 71° Fra Garrett, Walla Walla County, Washington, United States
40.6 miles Østlige pejling 105° Fra Pasco, Franklin County, Washington, United States
41.8 miles Østlige pejling 102° Fra Kennewick, Benton County, Washington, United States
Sidste position: 2020-07-06 01:21:41 EDT (14h57m Siden)
2020-07-05 22:21:41 PDT lokal tid i College Place, United States [?]
Sidste telemetri: 2019-08-29 14:47:55 EDT (312d 1h31m Siden)
2019-08-29 11:47:55 PDT lokal tid i College Place, United States [?]
Højde 1148 ft
Værdier: Channel 1: 412 (TLM: 412 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 631 (TLM: 631 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for AD7HE-2

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS