Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SR9PKZ - info
Kommentar: 144.800MHz/LoRa Digi&Igate Krakow-Centrum
Lokation: 50°04.01' N 19°56.42' E - lokator JO90XB26UA - Vis kort - Statisk kort
2.5 km Sydøst pejling 137° Fra Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Poland [?]
7.6 km Sydøst pejling 116° Fra Rząska, Powiat krakowski, Lesser Poland Voivodeship, Poland
68.4 km Østlige pejling 108° Fra Katowice, Silesian Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-11-29 02:28:37 UTC (10m31s Siden)
2021-11-29 03:28:37 CET lokal tid i Kraków, Poland [?]
Sidste telemetri: 2021-11-29 02:29:41 UTC (9m27s Siden)
2021-11-29 03:29:41 CET lokal tid i Kraków, Poland [?]
Værdier: Avg 10m: 0.046 Rx Erlang (TLM: 9.200 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.017 Tx Erlang (TLM: 3.300 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 48 count/10m (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 7 count/10m (TLM: 7 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 14 count/10m (TLM: 14 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS