Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SR7BKI-1 - info
Kommentar: DIGI KIELCE
Lokation: 50°51.80' N 20°37.60' E - lokator KO00HU57EE - Vis kort - Statisk kort
780.1 m Syd pejling 184° Fra Kielce, Świętokrzyskie, Poland [?]
4.1 km Vest pejling 252° Fra Domaszowice, Powiat kielecki, Świętokrzyskie, Poland
100.2 km Nordøst pejling 30° Fra Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Poland
127.3 km Sydøst pejling 140° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-12-01 22:21:20 UTC (5m40s Siden)
2021-12-01 23:21:20 CET lokal tid i Kielce, Poland [?]
Sidste telemetri: 2021-09-13 01:46:03 UTC (79d 20h40m Siden)
2021-09-13 03:46:03 CEST lokal tid i Kielce, Poland [?]
Værdier: Avg 10m: 0.003 Rx Erlang (TLM: 0.700 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.007 Tx Erlang (TLM: 1.300 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 2 count/10m (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 6 count/10m (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS