Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SR6NKB - info
Kommentar: Biskupia Kopa Digi/iGate PZK OT 11 Opole
Lokation: 50°15.41' N 17°25.74' E - lokator JO80RG11LP - Vis kort - Statisk kort
6.4 km Vest pejling 275° Fra Jindřichov, Czech Republic [?]
9.2 km Sydvest pejling 230° Fra Łąka Prudnicka, Powiat prudnicki, Opole Voivodeship, Poland
97.7 km Syd pejling 163° Fra Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
113.6 km Vest pejling 271° Fra Katowice, Silesian Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-10-20 06:23:00 UTC (18m43s Siden)
2021-10-20 08:23:00 CEST lokal tid i Jindřichov, Czech Republic [?]
Sidste telemetri: 2019-04-04 18:04:47 UTC (929d 12h36m Siden)
2019-04-04 20:04:47 CEST lokal tid i Jindřichov, Czech Republic [?]
Værdier: Avg 10m: 0.010 Rx Erlang (TLM: 2 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 6 count/10m (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS