Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SQ9MDD-3 - info
Kommentar: Lora DIGI & iGate
Lokation: 52°15.02' N 20°55.59' E - lokator KO02LG10EB - Vis kort - Statisk kort
6.2 km Vest pejling 292° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland [?]
6.4 km Østlige pejling 100° Fra Stare Babice, Powiat warszawski zachodni, Masovian Voivodeship, Poland
9.0 km Sydøst pejling 116° Fra Hornówek, Powiat warszawski zachodni, Masovian Voivodeship, Poland
114.3 km Nordøst pejling 60° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-12-05 04:58:54 UTC (17m45s Siden)
2021-12-05 05:58:54 CET lokal tid i Warsaw, Poland [?]
Sidste telemetri: 2021-12-05 05:12:34 UTC (4m5s Siden)
2021-12-05 06:12:34 CET lokal tid i Warsaw, Poland [?]
Projekt: Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Værdier: B Volt: 3918 mV (TLM: 180 EQN: 0,5.1,3000)
B In: 0 mA (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
B Out: 0 mA (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
AC V: 4904 mV (TLM: 68 EQN: 0,28,3000)
AC C: 50 mA (TLM: 5 EQN: 0,10,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS