Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SQ2CET-13 - info
Kommentar: .weewx-4.4.0-Interceptor
Lokation: 54°35.16' N 18°12.36' E - lokator JO94CO40RP - Vis kort - Statisk kort
1.8 miles Sydvest pejling 221° Fra Wejherowo, Powiat wejherowski, Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
2.4 miles Sydøst pejling 122° Fra Gościcino, Powiat wejherowski, Pomeranian Voivodeship, Poland
13.8 miles Vest pejling 290° Fra Gdynia, Gdynia, Pomeranian Voivodeship, Poland
23.9 miles Nordvest pejling 313° Fra Gdańsk, Gdańsk, Pomeranian Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-05-08 21:10:30 EDT (2m39s Siden)
2021-05-09 03:10:30 CEST lokal tid i Wejherowo, Poland [?]
Sidste telemetri: 2021-03-17 07:47:45 EDT (52d 13h25m Siden)
2021-03-17 12:47:45 CET lokal tid i Wejherowo, Poland [?]
Projekt: Air Pollution
Værdier: PM2.5: 1.200 ug/m3 (TLM: 1.200 EQN: 0,1,0)
PM10: 2.400 ug/m3 (TLM: 2.400 EQN: 0,1,0)
Telemetrihistorik for SQ2CET-13

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS