Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SP5KAB-2 - info
Kommentar: Digi 70cm EC Kaweczyn, WIDE, WM, SP
Lokation: 52°16.11' N 21°07.74' E - lokator KO02NG54LK - Vis kort - Statisk kort
8.6 km Nord pejling 338° Fra Wawer, Masovian Voivodeship, Poland [?]
9.1 km Nordøst pejling 62° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
16.3 km Nordvest pejling 334° Fra Józefów, Powiat otwocki, Masovian Voivodeship, Poland
127.5 km Nordøst pejling 62° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2022-05-20 23:14:31 UTC (36d 9h39m Siden)
2022-05-21 01:14:31 CEST lokal tid i Wawer, Poland [?]
Sidste telemetri: 2022-05-21 19:07:30 UTC (35d 13h46m Siden)
2022-05-21 21:07:30 CEST lokal tid i Wawer, Poland [?]
Værdier: Avg 10m: 0.001 Rx Erlang (TLM: 0.200 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.019 Tx Erlang (TLM: 3.900 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 17 count/10m (TLM: 17 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS