Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra OH5ELO-9 - info
Kommentar: 145.500MHz
Mic-E besked: Off duty
Lokation: 61°03.17' N 28°04.78' E - lokator KP41AB92NQ - Vis kort - Statisk kort
5.9 km Vest pejling 264° Fra Lappeenranta, Etelä-Karjala, Southern Finland, Finland [?]
10.9 km Syd pejling 172° Fra Taipalsaari, Etelä-Karjala, Southern Finland, Finland
52.9 km Nordvest pejling 317° Fra Vyborg, Leningrad, Russia
Sidste position: 2022-01-15 17:10:06 UTC (8d 21h34m Siden)
2022-01-15 19:10:06 EET lokal tid i Lappeenranta, Finland [?]
Sidste telemetri: 2019-07-12 13:42:06 UTC (927d 1h2m Siden)
2019-07-12 16:42:06 EEST lokal tid i Lappeenranta, Finland [?]
Højde 94 m
Værdier: Channel 1: 154 (TLM: 154 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 183 (TLM: 183 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 213 (TLM: 213 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 208 (TLM: 208 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 176 (TLM: 176 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS