Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra KC5TRB-2 - info
Lokation: 36°08.39' N 95°55.23' W - lokator EM26AD93NN - Vis kort - Statisk kort
4.1 miles Østlige pejling 104° Fra Tulsa, Tulsa County, Oklahoma, United States [?]
8.5 miles Nord pejling 18° Fra Jenks, Tulsa County, Oklahoma, United States
9.4 miles Nordvest pejling 310° Fra Broken Arrow, Tulsa County, Oklahoma, United States
Sidste position: 2020-01-18 13:38:33 EST (2d 16h19m Siden)
2020-01-18 12:38:33 CST lokal tid i Tulsa, United States [?]
Sidste telemetri: 2017-07-20 21:59:24 EDT (914d 8h58m Siden)
2017-07-20 20:59:24 CDT lokal tid i Tulsa, United States [?]
Højde 765 ft
Værdier: Channel 1: 13.500 (TLM: 13.500 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 13.900 (TLM: 13.900 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2.930 (TLM: 2.930 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 2.930 (TLM: 2.930 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 13.400 (TLM: 13.400 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for KC5TRB-2

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS