Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra ESAJ-1 - info
Kommentar: Gate Test APBK GATE
Lokation: 59°25.91' N 24°24.35' E - lokator KO29EK83QP - Vis kort - Statisk kort
4.5 miles Vest pejling 271° Fra Tabasalu, Harku vald, Harjumaa, Estonia [?]
8.9 miles Nord pejling 358° Fra Keila, Keila linn, Harjumaa, Estonia
12.2 miles Vest pejling 268° Fra Tallinn, Tallinna linn, Harjumaa, Estonia
54.2 miles Syd pejling 200° Fra Helsinki, Nyland, Southern Finland, Finland
Sidste position: 2020-02-16 05:35:24 EST (137d 23h37m Siden)
2020-02-16 12:35:24 EET lokal tid i Tabasalu, Estonia [?]
Sidste telemetri: 2020-01-25 12:13:35 EST (159d 16h59m Siden)
2020-01-25 19:13:35 EET lokal tid i Tabasalu, Estonia [?]
Projekt: Aprx v2.9.0-26-g7a8bc96
Værdier: RxTot: 0 pkt/15m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
RxDir: 0 pkt/15m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
RxTot: 0 stn/15m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
RxDir: 0 stn/15m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxTot: 0 pkt/15m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  WEB     NWS     BOM    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for ESAJ-1

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS