Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra EA1IOF - info
Kommentar: Rx IGate www.radioclubfene.net
Lokation: 43°27.34' N 8°09.32' W - lokator IN53WK19II - Vis kort - Statisk kort
762.8 m Nordvest pejling 326° Fra Fene, Provincia da Coruña, Galicia, Spain [?]
6.8 km Syd pejling 182° Fra Narón, Provincia da Coruña, Galicia, Spain
21.6 km Nordøst pejling 64° Fra A Coruña, Provincia da Coruña, Galicia, Spain
69.5 km Nordvest pejling 317° Fra Lugo, Provincia de Lugo, Galicia, Spain
Sidste position: 2022-05-16 11:23:19 UTC (16m11s Siden)
2022-05-16 13:23:19 CEST lokal tid i Fene, Spain [?]
Sidste telemetri: 2022-05-16 11:24:46 UTC (14m44s Siden)
2022-05-16 13:24:46 CEST lokal tid i Fene, Spain [?]
Værdier: Avg 10m: 0.043 Rx Erlang (TLM: 8.600 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.003 Tx Erlang (TLM: 0.500 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 34 count/10m (TLM: 34 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 10 count/10m (TLM: 10 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS