Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DRMT39 - info
Kommentar: 147.06 MHz C100 -060 VE7RQL 13.46 VDC @ 0.9 Amps
Lokation: 52°52.96' N 122°20.18' W - lokator CO82TV91PU - Vis kort - Statisk kort
17.1 km Sydøst pejling 139° Fra Quesnel, British Columbia, Canada [?]
83.4 km Nord pejling 351° Fra Williams Lake, British Columbia, Canada
118.2 km Syd pejling 166° Fra Prince George, British Columbia, Canada
Sidste position: 2022-05-16 04:18:28 UTC (3m37s Siden)
2022-05-15 21:18:28 PDT lokal tid i Quesnel, Canada [?]
Sidste telemetri: 2022-05-16 04:20:01 UTC (2m4s Siden)
2022-05-15 21:20:01 PDT lokal tid i Quesnel, Canada [?]
Værdier: Avg 10m: 0.110 Rx Erlang (TLM: 21.900 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.013 Tx Erlang (TLM: 2.600 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 100 count/10m (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 9 count/10m (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 9 count/10m (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS