Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DB0TGO - info
Kommentar: .27ata_bash
Lokation: 52°33.52' N 13°17.31' E - lokator JO62PN44OB - Vis kort - Statisk kort
3.8 km Nordøst pejling 65° Fra Haselhorst, Berlin, Germany [?]
5.4 km Østlige pejling 90° Fra Hakenfelde, Berlin, Germany
9.1 km Nordvest pejling 295° Fra Berlin, Berlin, Germany
128.5 km Sydvest pejling 222° Fra Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-04-03 15:38:56 UTC (207d 8h3m Siden)
2021-04-03 17:38:56 CEST lokal tid i Haselhorst, Germany [?]
Sidste telemetri: 2019-03-09 16:13:09 UTC (963d 7h29m Siden)
2019-03-09 17:13:09 CET lokal tid i Haselhorst, Germany [?]
Værdier: Avg 10m: 0.002 Rx Erlang (TLM: 0.400 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS