Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DB0MI - info
Kommentar: WX3in1 mini Digi Weather JN49PS
Lokation: 49°47.06' N 9°17.42' E - lokator JN49PS48UF - Vis kort - Statisk kort
1.2 miles Sydøst pejling 114° Fra Mönchberg, Bavaria, Germany [?]
2.1 miles Østlige pejling 68° Fra Röllbach, Regierungsbezirk Unterfranken, Bavaria, Germany
35.4 miles Sydøst pejling 130° Fra Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
69.4 miles Nord pejling 4° Fra Stuttgart, Regierungsbezirk Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany
Sidste position: 2020-07-03 06:08:41 EDT (4m Siden)
2020-07-03 12:08:41 CEST lokal tid i Mönchberg, Germany [?]
Sidste telemetri: 2019-01-06 04:38:47 EST (544d 33m Siden)
2019-01-06 10:38:47 CET lokal tid i Mönchberg, Germany [?]
Projekt: Telemetry DB0MI
Værdier: Vin: 14.299 Volt (TLM: 181 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 10 Pkt (TLM: 1 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 57 Pcnt (TLM: 57 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for DB0MI

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS