Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra DB0FS-10 - info
Kommentar: IGate & Digi http://afundr.de U=12.2V,T=17.6C
Lokation: 53°35.86' N 9°56.87' E - lokator JO43XO33RK - Vis kort - Statisk kort
2.1 miles Vest pejling 266° Fra Winterhude, Hamburg, Germany [?]
2.8 miles Vest pejling 251° Fra Alsterdorf, Hamburg, Germany
3.9 miles Nordvest pejling 327° Fra Hamburg, Hamburg, Germany
59.3 miles Nordøst pejling 52° Fra Bremen, Bremen, Germany
Sidste position: 2020-02-22 07:14:31 EST (1d 14h8m Siden)
2020-02-22 13:14:31 CET lokal tid i Winterhude, Germany [?]
Sidste telemetri: 2019-04-07 04:10:45 EDT (322d 18h12m Siden)
2019-04-07 10:10:45 CEST lokal tid i Winterhude, Germany [?]
Værdier: Channel 1: 75 (TLM: 75 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 24 (TLM: 24 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 64 (TLM: 64 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 72 (TLM: 72 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for DB0FS-10

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS