Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra CT2IWW - info
Kommentar: CT2IWW Amarante
Lokation: 41°14.56' N 8°06.16' W - lokator IN51WF78QF - Vis kort - Statisk kort
2.3 miles Sydvest pejling 207° Fra Amarante, Amarante, Porto, Portugal [?]
4.7 miles Syd pejling 175° Fra Telões, Amarante, Porto, Portugal
27.2 miles Østlige pejling 76° Fra Porto, Porto, Porto, Portugal
75.5 miles Sydøst pejling 155° Fra Vigo, Provincia de Pontevedra, Galicia, Spain
Sidste position: 2020-03-22 13:20:02 EDT (6d 3h38m Siden)
2020-03-22 17:20:02 WET lokal tid i Amarante, Portugal [?]
Sidste telemetri: 2019-09-05 05:46:37 EDT (205d 11h12m Siden)
2019-09-05 10:46:37 WEST lokal tid i Amarante, Portugal [?]
Projekt: Battery State Tracking
Værdier: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for CT2IWW

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS